Mesoéstetic aox ferulic 30 ml only Kr. 999,00
Mesoéstetic aox ferulic 30 ml

Mesoéstetic aox ferulic 30 ml

Kr. 999,00
Time2sleep
Offer may not be in stock

Buy now

Share this offer

Product Information

Anti-age serum med antioxidanter
Dette serum er et kraftfuldt produkt, der bekæmper aldringstegn forårsaget af oxidativ stress. Det har flere fordele for din hud:
Beskyttelse og reparation
Serumet beskytter din huds celler mod skader fra forskellige typer af stråling, såsom uvb, uva, ir og hev. Det styrker også din huds naturlige forsvarsmekanismer og barriere. Det forhindrer, at din hud ældes hurtigere af solen eller andre faktorer.
Forbedring og fornyelse
Serumet forbedrer din huds elasticitet og fasthed ved at stimulere produktionen af kollagenfibre. Det hjælper også med at reparere de celler, der er blevet beskadiget af oxidation. Det giver din hud et mere ungdommeligt og sundt udseende.
Aktive ingredienser
Serumet indeholder tre effektive ingredienser, der arbejder sammen for at give din hud den bedste pleje:
Ascorbinsyre: en form for vitamin c, der er en kraftig antioxidant. Det lysner din hudtone, reducerer pigmentering og fine linjer, og fremmer kollagensyntesen.
Ferulinsyre: en plante-baseret antioxidant, der forstærker effekten af ascorbinsyre. Det beskytter din hud mod miljømæssige skader, inflammation og dna-skader.
Protech-cell complex: en patenteret blanding af naturlige ekstrakter, der beskytter din hud mod hev-lys blåt lys fra skærme og enheder. Det forhindrer også glykation, som er en proces, der nedbryder kollagen og elastin.
Skin Care icon

Skin Care

arrow
View all