Filorga Global-repair Advanced Elixir 30 Ml only Kr. 699,00
Filorga Global-repair Advanced Elixir 30 Ml

Filorga Global-repair Advanced Elixir 30 Ml

Kr. 699,00
Staybeautiful
Expires Monday 29th July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Produktbeskrivelse for filorga global-repair advanced elixir 30 ml:
Filorga global-repair advanced elixir er en kraftfuld anti-aldrende eliksir, der er formuleret til at bekæmpe synlige tegn på aldring og genoprette hudens ungdommelige glød. Denne avancerede eliksir er designet til at målrette og behandle flere aldringstegn på én gang og indeholder nøje udvalgte ingredienser til at give intens næring og fornyelse til huden.
Fordele:
1. Reducerer synligheden af fine linjer og rynker: den kraftfulde formel hjælper med at udglæde huden og reducere synligheden af fine linjer og rynker, hvilket resulterer i en mere ensartet og ungdommelig hudtekstur.
2. Øger fasthed og elasticitet: filorga global-repair advanced elixir indeholder aktive ingredienser, der hjælper med at forbedre hudens fasthed og elasticitet, så huden føles fastere og mere løftet.
3. Giver intens fugt: den rige tekstur af eliksiren giver intens fugt til huden og bidrager til at forhindre dehydrering og tørhed for en blødere og glattere hudoverflade.
4. Genopretter hudens ungdommelige glød: ved regelmæssig brug hjælper denne eliksir med at genoplive hudens naturlige glød og vitalitet, så huden ser mere frisk og strålende ud.
Ingredienser:
- Hyaluronsyre: bidrager til at hydrere og opstramme huden for at reducere synligheden af fine linjer og rynker.
- Niacinamid: en kraftig antioxidant, der hjælper med at udjævne hudtonen og forbedre hudens tekstur.
- Peptider: stimulerer kollagenproduktionen og hjælper med at f...
Skin Care icon

Skin Care

arrow
View all