Olaplex Traveling Stylist Kit only Kr. 789,00
Olaplex Traveling Stylist Kit

Olaplex Traveling Stylist Kit

Kr. 789,00
Staybeautiful
Expires Monday 29th July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Olaplex traveling stylist kit er en omhyggeligt udvalgt samling af hårplejeprodukter designet til professionelle stylister og frisører, der er konstant på farten.
Dette sæt indeholder alt, hvad du har brug for for at give dine kunder den ultimative hårplejeoplevelse, uanset hvor du befinder dig.
Indeholder følgende produkter:
1. Olaplex no. 1 Bond multiplier 100 ml : det første trin i olaplex-systemet, denne bond-multiplikator er formuleret til at styrke håret under kemiske behandlinger og beskytte det mod skader.
2. Olaplex no. 2 Bond perfector 100 ml : efter påføring af olaplex no. 1, Bruges denne bond-perfektor til yderligere at styrke og reparere håret. Den forbedrer hårets struktur og efterlader det sundt og glansfuldt.
3. Olaplex no. 3 Hair perfector 100 ml : en dybdevirkende behandling, som dine kunder kan bruge derhjemme for at vedligeholde og forlænge resultaterne af olaplex-behandlingen. Den styrker og genopbygger håret for at holde det stærkt og sundt.
Olaplex traveling stylist kit giver dig den ultimative fleksibilitet og bekvemmelighed til at tilbyde førsteklasses hårplejebehandlinger, uanset hvor du befinder dig. Med dette sæt kan du sikre, at dine kunder får stærkt, sundt og smukt hår, uanset hvor de er.
Hair Care icon

Hair Care

arrow
View all