Style Nagasaki I Smukt Sort Læder. Uimodståelig Bumbag Taske Med Mange Rum Og Lommer only Kr. 539,00
Style Nagasaki I Smukt Sort Læder. Uimodståelig Bumbag Taske Med Mange Rum Og Lommer

Style Nagasaki I Smukt Sort Læder. Uimodståelig Bumbag Taske Med Mange Rum Og Lommer

Kr. 539,00
Kr. 899,00
SPAR
40%
Octopus Denmark
Expires Monday 23rd September at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Style nagasaki er en vidunderlig, iøjnefaldende og stor bumbag taske i kvalitetslæder. Denne funktionelle taske er perfekt til de fleste formål f.Eks. Til ferier, festivaller og almindelig daglig brug.
Lynlås på toppen med adgang til stort hoved-rum, hvor der også er plads vandflasken.
Udover hoved-rummet er der følgende udvendige rum og lommer: stort lynlåsrum to mindre lynlåsrum lomme med lynlås. Indvendigt lynlåsrum indvendig lomme f.Eks. Til din mobiltelefon.
Produceret i en kraftig, langtidskoldbar kvalitetslæder ko . To store, fantastisk flotte og iøjnefaldende metalringe i sølv. 100% Bomuldsfor indvendigt. Justerbar og aftagelig skulderrem, så du kan bære tasken crossbody på skulder, bag, hofte, ryg, bryst ligesom det passer dig lynlåse, karabiner og ringe i sølv, hvilket giver en smuk kontrast til det sorte læder dejlige læderstropper på alle lynlåse lynlåse af mærket ykk, som er garanti for allerbedste lynlåskvalitet farve: sort
Mål: længde bund 18 cm, længde top lynlås-åbning 27 cm. Længde inkl. Sideflapper og ringe 46 cm., Højde 22 cm.  Tasken fås også i mørkebrun, som du kan se her: link til nagasaki     denne taske er produceret i ægte kolæder, som er kendt for sin styrke, fleksibilitet og lange holdbarhed.
Octopus denmark, som blev stiftet i år 2000, er 100% dansk. Vi har således mere end 20 års erfaring indenfor taskedesign og -produktion.
Octopus denmark er e-mærkegodkendt for din sikkerhed og har en fremragende trustpilotscore, som du kan se her:  https: ...
View all