Mini Football Toy only Kr. 35,00
Mini Football Toy

Mini Football Toy

Kr. 35,00
Flying Tiger Copenhagen
Expires Monday 23rd September at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Denne minifodbold er et dejligt og engagerende tilbehør til både børn og voksne. Bolden er lavet af gummi og er designet til at ligne en klassisk fodbold, komplet med det traditionelle sort-hvide mønster. Den måler 11,9 cm i diameter og er perfekt til indendørs og udendørs brug. Udendørs leg, og giver endeløse timers underholdning.
Minifodboldens kompakte størrelse på 12 cm i højden, bredden og dybden gør den nem at håndtere og ideel til små hænder. Den er let og bærbar, hvilket gør den til et godt valg til at tage med i parken, på stranden eller bare til at spille i baghaven. Gummimaterialet sikrer en god hoppeevne og et godt greb, hvilket forbedrer legeoplevelsen.
Dette legetøj fås i flere designs, så du kan vælge det, der passer perfekt til dine præferencer. Uanset om den bruges til at øve spark, lege fangeleg eller bare som afstressende legetøj, er denne minifodbold en alsidig og fornøjelig tilføjelse til enhver legetøjssamling.
Kort sagt kombinerer minifodboldlegetøjet sjov og funktionalitet. Dens realistiske design, ideelle størrelse og konstruktion gør den til et populært valg. Uanset om det er til leg, motion eller afstresning, vil denne minifodbold helt sikkert blive et hit.
Toys icon

Toys

arrow
View all