Tavle Med Kridt only Kr. 35,00
Tavle Med Kridt

Tavle Med Kridt

Kr. 35,00
Flying Tiger Copenhagen
Offer expires Monday 2nd September at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Tilføj et strejf af nostalgi og funktionalitet til din bolig eller kontor med vores klassiske tavle. Denne alsidige tavle måler 32 x 16,2 x 1 cm og giver rigelig plads til noter, påmindelser og kreative tegninger. Den leveres komplet med tre stykker kridt og en lille svamp, så du har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme.
Denne tavle er perfekt til brug i køkkenet, på kontoret eller i klasseværelset og er et fremragende værktøj til at notere indkøbslister, gøremål eller inspirerende beskeder. Den kompakte størrelse gør den nem at hænge op på en væg eller dør takket være den vedhæftede røde snor, så du kan placere den, hvor det er mest praktisk for dig.
Den sorte overflade giver høj kontrast for klar og læselig skrift, så dine noter er lette at læse med det samme. De medfølgende kridtstykker har en klassisk hvid farve og er ideelle til alle dine skrive- og tegnebehov. Den lille svamp er perfekt til hurtig og nem sletning, så din tavle holdes ren og klar til nye ideer.
Denne tavle er konstrueret med en træramme og er designet til at modstå daglig brug, samtidig med at den tilføjer en rustik charme til din indretning. Dens praktiske design og vintageappeal gør den til en charmerende tilføjelse til ethvert rum, uanset om du organiserer dine bolig, planlægger din dag eller deltager i kreative aktiviteter.
Uanset om du er på udkig efter en funktionel opslagstavle eller en stilfuld dekoration, er vores tavle med kridt den perfekte blanding af anvendelighed og...
Toys icon

Toys

arrow
View all