Cykel-pizza Cutter only Kr. 50,00
Cykel-pizza Cutter

Cykel-pizza Cutter

Kr. 50,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Pizza cutter i cykel design
Skær din pizza med stil og sjov
Når det kommer til at nyde en lækker pizza, hvorfor så ikke gøre det på en sjov og unik måde vores pizza cutter i cykel design er den perfekte måde at tilføje lidt ekstra sjov til din næste pizzaaften. Med denne kreative pizza cutter kan du skære din pizza på en måde, der får alle til at grine og smile.
Funktioner og detaljer:
Cykelinspireret design: vores pizza cutter er formet som en lille cykel, der bringer et smil på alles ansigter. Det er en sjov og unik måde at skære din pizza på, og det vil helt sikkert være et samtaleemne under måltidet.
Praktisk og effektiv: selvom det har et sjovt design, er vores pizza cutter også praktisk og effektiv. Den skarpe metalpizza cutter gør det nemt at skære gennem pizzaen, og det ergonomiske håndtag giver et godt greb.
Holdbare materialer: vores pizza cutter er lavet af holdbare materialer, herunder abs og metal. Det er bygget til at holde i mange år, så du kan fortsætte med at bruge det til utallige pizzaaftener.
Let at opbevare: pizza cutterens kompakte størrelse på ca. 18 X 11 x 7,5 cm gør den let at opbevare i dit køkken, skuffen eller hænge op som dekoration.
Valg af farver: denne pizza cutter fås i 2 forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din personlighed og køkkenindretning.
Gør din pizzaaften endnu sjovere:
Uanset om du er sammen med venner eller familie, vil vores pizza cutter i cykel design helt sikkert gøre din pizzaaften endnu sjovere. Sk...
View all