Christmas Balls Socks 4 Paragraph only Kr. 8,00
Christmas Balls Socks 4 Paragraph

Christmas Balls Socks 4 Paragraph

Kr. 8,00
Kr. 20,00
SPAR
60%
Bents Webshop
Expires Monday 19th August at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Julekugle julepynt i sok, ca. 6 X 6 cm, 4 farver assorteret, sæt med 4 stk.
Disse charmerende julekugler i form af små julesokker er den perfekte måde at tilføje ekstra festlig glans til din juletræsudsmykning. Dette sæt indeholder 4 stk. Julekugler i assorterede farver og måler ca. 6 X 6 cm hver.
Festligt juletema:
Hver julekugle er formet som en sød julesok med fine detaljer og farverige mønstre. De bringer øjeblikkelig julestemning til dit hjem med deres festlige udseende. De 4 forskellige farver tilføjer en varieret og livlig touch til dit juletræ.
Hængende snor inkluderet:
Disse julekugler leveres med en hængende snor, der gør det nemt at placere dem på dit juletræ eller andre steder i dit hjem. Du kan også bruge dem som dekoration på kranser, gaveindpakning eller som en del af din julebordsdækning.
Kvalitetsdesign:
Hver julekugle er omhyggeligt udformet med øje for detaljer og er lavet af holdbare materialer, der sikrer, at de kan bruges år efter år. De vil tilføje glæde og festlig stemning til dine julefejringer i mange sæsoner fremover.
Perfekt som gave eller til egen brug:
Dette sæt med 4 julekugler i sokker er også en skøn gaveidé til venner og familie. Du kan glæde nogen med denne festlige julepynt, eller du kan bruge dem til at sprede juleglæde i dit eget hjem.
Afslutning:
Disse julekugler i form af julesokker er en dejlig tilføjelse til din juleudsmykning. Deres festlige udseende og forskellige farver gør dem til et alsidigt og sjovt element i din julepynt. S...
Christmas icon

Christmas

arrow
View all