Zombie teeth only Kr. 12,50
Zombie teeth

Zombie teeth

Kr. 12,50
Kr. 25,00
SPAR
50%
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Zombie tænder er den perfekte tilføjelse til dit halloween-kostume eller enhver anden uhyggelig begivenhed. Disse tænder er designet til at ligne de beskidte og forfaldne tænder, der kendetegner en zombie, og vil helt sikkert give dit kostume det ekstra realistiske touch.
Zombie tænderne er lavet af høj kvalitet og er nemme at bruge. De er lette at sætte på og vil blive siddende hele aftenen. Tænderne kan også tilpasses efter behov, så de passer perfekt til din mund. De er også sikre at bruge og er fremstillet af ikke-toksisk materiale.
Disse zombie tænder er også ideelle til teaterproduktioner og filmoptagelser, hvor der er behov for realistiske og uhyggelige zombie-effekter. De kan også bruges som en sjov og uhyggelig måde at skræmme dine venner på eller som en dekoration til et skræmmende halloween-bord.
Zombie tænderne er nemme at rengøre og kan genbruges år efter år. De vil også passe perfekt til enhver zombie-makeup, så du kan fuldende dit zombie-look på en realistisk og uhyggelig måde.
Sammenfattende er zombie tænder den perfekte tilføjelse til dit halloween-kostume eller enhver anden uhyggelig begivenhed. De er nemme at bruge, lavet af høj kvalitet og vil helt sikkert imponere og skræmme dine venner og familie. Så hvis du vil tilføje det ekstra realistiske touch til dit zombie-kostume, er disse tænder det perfekte tilbehør til dig.
View all