16 Napkins The Big Reveal only Kr. 10,00
16 Napkins The Big Reveal

16 Napkins The Big Reveal

Kr. 10,00
Kr. 40,00
SPAR
75%
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Skal du afsløre babyens køn på din baby shower så har vi de perfekte servietter til dig vores the big reveal servietter er den perfekte måde at tilføje en spændende stemning til din baby shower eller enhver begivenhed, hvor du vil afsløre babyens køn.
Vores servietter er lavet af høj kvalitet papir og har et flot og farverigt design med teksten the big reveal og en lyserød og blå stregkode. Servietternes størrelse på 33 x 33 cm og 16 stk. Pr. Pakke er perfekt til at imødekomme dine gæsters behov og beskytte dit bord mod spild.
Papir er et holdbart og miljøvenligt materiale, som er let at rengøre og kan nemt kasseres efter brug, hvilket gør rengøringen nemmere. Disse servietter kan bruges igen og igen og vil holde sig flotte og farverige selv efter gentagne vaske.
Men det er ikke kun vores the big reveal servietter, som gør os til den bedste online shop til festartikler. Hos bents-webshop.Dk er vi kendt for vores hurtige levering og fantastiske kundeservice. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have alt, hvad de behøver for at skabe den perfekte fest. Derfor sørger vi altid for at levere hurtigt og effektivt, og vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer.
Så hvorfor vente skab en spændende stemning på din baby shower eller fødselsdagsfest med vores flotte the big reveal servietter besøg vores hjemmeside i dag og bestil dine servietter og meget mere vi har alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte fest
Fra un...
View all