Magisk Vandmaleri 'køretøjer' - Bog Pen only Kr. 60,00
Magisk Vandmaleri 'køretøjer' - Bog Pen

Magisk Vandmaleri 'køretøjer' - Bog Pen

Kr. 60,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Oplev spændingen ved at male med vand og se farverige køretøjer komme til live med vores magisk vandmaleri 'køretøjer' sæt. Dette innovative malersæt består af en bog fyldt med detaljerede illustrationer af forskellige køretøjer og en vandfyldt pen, der gør det nemt og sjovt for børn at male. Perfekt til små bilentusiaster og kunstelskere, tilbyder dette sæt timevis af kreativ underholdning uden rod.
Funktioner og fordele:
Magisk vandmaling: brug den medfølgende vandpen til at male over siderne i bogen og se de levende farver og køretøjsmotiver dukke op. Når vandet tørrer, forsvinder farverne, og bogen kan bruges igen og igen.
Spændende køretøjsmotiver: bogen indeholder flere sider med detaljerede illustrationer af forskellige køretøjer, herunder biler, lastbiler, tog og fly. Disse motiver vil fascinere og inspirere børn til at udforske og lære om forskellige transportmidler.
Sikker og nem at bruge: alle materialer er sikre og ikke-giftige, hvilket gør dette sæt perfekt til børn. Vandmalingsprocessen er enkel og rodfri, så der er ingen bekymringer om pletter eller rod.
Genanvendelige sider: når vandet tørrer, forsvinder farverne, og siderne kan bruges igen og igen. Dette gør sættet økonomisk og miljøvenligt.
Fremmer kreativitet og læring: ved at bruge vand til at male kan børnene eksperimentere med forskellige teknikker og farvemønstre, hvilket fremmer kreativ tænkning og kunstnerisk udfoldelse. De lærer også om forskellige køretøjer og deres funktioner.
Hvordan man bruge...
View all