Mystery Bag Diy Slime Do It Yourself 6 - 8 Stk. only Kr. 75,00
Mystery Bag Diy Slime Do It Yourself 6 - 8 Stk.

Mystery Bag Diy Slime Do It Yourself 6 - 8 Stk.

Kr. 75,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Oplev spændingen ved mystery bag diy slime en hemmelig pose fyldt med diy-produkter til slim, både til piger og drenge. Hver mystery bag indeholder 6 til 8 spændende stykker, nøje udvalgt og indkøbt for at give en overraskende og eksklusiv oplevelse.
Nu kan du lave dit eget slim og pimpe det op. Pynt dit slim, så det bliver helt unikt. Kun fantasien sætter grænser for farver og indhold.
Posen indeholder forskellige varianter af diy-ting til slim. Det kan være varianter, som vi har på vores webshop, men også limited editions, som kun kan fås gennem mystery bags.
Vores slim hos bent er indkøbt gennem danske og tyske grossister, og produkterne er naturligvis ce-godkendte. Alle produkter er blevet testet og har testrapporter, der viser, at de indeholder et boraks-indhold i intervallet 300-500 mg kg, hvor grænseværdien for boraks i slim er 1200 mg kg.
Gør slimoplevelsen magisk og sjov med mystery bag diy slime besøg vores webshop, www.Bents-webshop.Dk, i dag og opdag spændingen ved vores hemmelige slimpose. Skriv dig ind i slimhistorien med vores unikke og sjove diy-produkter.
Gå amok i vores krea kategori her
Bemærk venligst: billede 2 er et eksempel på hvordan en bag kan se ud. Det sidste billede er en kunstig intelligens genereret illustration og repræsenterer ikke det faktiske produkt.
Vi ønsker at gøre det klart, at det sidste billede, du ser her, ikke er en fotografisk repræsentation af vores produkt. I stedet er det en imponerende illustration, der er skabt af avanceret...
View all