Mystery Bag Slime 6 - 8 Stk. only Kr. 75,00
Mystery Bag Slime 6 - 8 Stk.

Mystery Bag Slime 6 - 8 Stk.

Kr. 75,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Klar til at dykke ned i en verden af hemmeligheder og sjov prøv vores spændende mystery box slime
En hemmelig kasse fyldt med slim, der vil begejstre både piger og drenge  hver mystery bag indeholder 6 til 8 spændende stykker, nøje udvalgt og indkøbt for at give alle en overraskende og eksklusiv oplevelse.
Hvad gemmer sig i kassen det er en overraskelse indholdet af vores mystery box slime varierer og inkluderer forskellige varianter af slim. Du kan støde på nogle af vores populære slim-varianter fra webshoppen, men du kan også opleve limited editions, som kun kan opnås gennem mystery boxes. Det er som at få en eksklusiv adgang til unikke og spændende slim-varianter, der vil give timevis af sjov og kreativitet.
Vi sikrer, at al vores slim hos bent er indkøbt gennem danske eller tyske grossister, og at produkterne naturligvis er ce-godkendt. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af vores produkter. Alle vores slim er blevet gennemgået omhyggelige testrapporter, der viser, at de indeholder et boraks-indhold i intervallet 300-500 mg kg. Grænseværdien for boraks i slim ligger på 1200 mg kg. Så du kan være tryg ved, at vores slim er sikker at bruge og lege med.
Vores mystery box slime er den perfekte måde at udforske verdenen af slim på og tilføje en ekstra spænding til legetiden. Åbn kassen og lad overraskelsen og magien begynde vær forberedt på at blive overrasket og glædeligt overrasket over, hvad der gemmer sig indeni. Skab figurer, træk tråde og lav sj...
View all