Cable Chums Assorteret only Kr. 15,00
Cable Chums Assorteret

Cable Chums Assorteret

Kr. 15,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Cable chums
Sjove og praktiske kabelbeskyttere
Cable chums er sjove og praktiske kabelbeskyttere, der ikke kun beskytter dine kabler, men også tilføjer en sjov og farverig dimension til din opladningsoplevelse. Disse små figurer kommer i assorterede modeller, hvilket gør dem til en overraskende og underholdende måde at holde styr på dine kabler og gøre opladning sjovere.
Beskyttelse til dine kabler
Cable chums er designet til at passe omkring kablerne for at beskytte dem mod bøjning, knæk og slid. Dette forlænger levetiden på dine kabler og sparer dig for besværet med at skulle erstatte dem.
Sjove designs
Med assorterede modeller af cable chums kan du vælge mellem forskellige sjove figurer og ansigter. Disse små væsener giver dig et smil, hver gang du tilslutter eller frakobler dine enheder. De er også et hit blandt børn og kan gøre opladning mere spændende for de små.
Praktisk og transportabelt
Cable chums er små nok til at tage med dig, når du er på farten. Du kan bruge dem derhjemme, på kontoret eller hvor som helst, hvor du oplader dine enheder. Deres kompakte størrelse gør dem nemme at transportere.
Så hvorfor vente gør opladning sjovere og beskyt dine kabler med cable chums. Disse sjove og praktiske kabelbeskyttere vil ikke kun forlænge levetiden på dine kabler, men også bringe smil og glæde til din daglige opladningsrutine. Vælg dine foretrukne figurer og gør opladning til en leg
Gadgets icon

Gadgets

arrow
View all