Usb Kabel Iphone 1m Sand only Kr. 40,00
Usb Kabel Iphone 1m Sand

Usb Kabel Iphone 1m Sand

Kr. 40,00
Kr. 80,00
SPAR
50%
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Usb kabel til iphone med 3 magnetiske adaptere
En smart opladningsløsning
Er du træt af besværet med at rode med kabler og stik, når du oplader din iphone vores usb kabel til iphone med 3 magnetiske adaptere er den perfekte løsning til at gøre opladningen enklere og mere praktisk. Med magnetisk tilslutning og tre forskellige adaptere, kan du oplade en bred vifte af enheder på en problemfri måde.
Magnetisk tilslutning: dette usb-kabel er udstyret med magnetisk tilslutning, der gør det hurtigt og nemt at tilslutte din iphone. Du behøver ikke længere bekymre dig om at beskadige stikket eller bruge tid på at finde den rigtige position for tilslutning.
Tre adaptere i én: med dette kabel får du ikke kun et usb-kabel til din iphone, men også tre magnetiske adaptere, der passer til forskellige enheder. Du får en type c-adapter, en micro-usb-adapter og en iphone-adapter, så du kan oplade flere enheder med samme kabel.
Praktisk længde: kablet måler 1 meter, hvilket giver dig tilstrækkelig længde til at bruge din enhed, mens den oplades. Du kan sidde komfortabelt på sofaen, arbejde ved skrivebordet eller endda bruge din telefon i sengen, mens den forbliver tilsluttet.
Hurtig opladning og dataoverførsel: dette kabel understøtter ikke kun opladning, men også dataoverførsel. Overfør billeder, videoer og filer mellem din iphone og computeren med lethed.
Perfekt gave: dette usb-kabel med magnetiske adaptere er en praktisk og alsidig gave til enhver iphone-bruger. Det er ideelt til dem, ...
Gadgets icon

Gadgets

arrow
View all