Astronaut starry projector with remote little only Kr. 125,00
Astronaut starry projector with remote little

Astronaut starry projector with remote little

Kr. 125,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Astrogalaxy
Forvandl dine omgivelser til en unik stjernehimmel
Astronaut stjernehimmel projektor med fjernbetjening
Skab en fortryllende atmosfære i dit rum med vores astronaut natlampe stjernehimmel projektor. Denne led projektor projicerer en realistisk stjernehimmel på dine vægge og loft og kommer med en fjernbetjening for nem betjening. Med et charmerende astronautdesign og indbygget timer er den perfekt til at skabe rolig hygge eller magiske øjeblikke. Gør din verden mere stjerneklar i dag
Funktioner og fordele
Realistisk stjernehimmel: projektoren bruger avanceret led-teknologi til at projicere en smuk og realistisk stjernehimmel på dine vægge og loft. Oplev nattehimlen indendørs, og lad dig fortrylle af de blinkende stjerner.
Charmerende astronautdesign: det unikke design med en lille astronaut tilføjer en ekstra dimension af charme til din indretning. Det er ikke kun en projektor, men også en dekorativ natlampe, der passer perfekt ind i ethvert børneværelse eller hyggeligt hjørne.
Fjernbetjening: med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt justere lysstyrken, skifte mellem forskellige lysindstillinger og indstille timeren, alt sammen uden at skulle rejse dig fra din komfortable plads.
Indbygget timer: projektoren har en praktisk timerfunktion, så du kan indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt tid. Perfekt til at skabe en rolig atmosfære ved sengetid.
Nem betjening: projektoren er nem at betjene og kræver minimal opsætning. Fjernbetjeningen kræ...
Lamps icon

Lamps

arrow
View all