Træningselastik X-heavy 1.stk only Kr. 16,00
Træningselastik X-heavy 1.stk

Træningselastik X-heavy 1.stk

Kr. 16,00
Kr. 40,00
SPAR
60%
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Træningselastikken x-heavy er din ultimative makker til hjemmetræning og er specielt udviklet til at hjælpe dig med at opbygge maksimal styrke. Uanset om du ønsker at forbedre din form, øge din muskelstyrke eller nå nye højder i din træning, er denne x-heavy træningselastik den ideelle løsning. Her er en nærmere kig på, hvordan denne elastik kan hjælpe dig med at nå dine mål.
Specifikationer:
Træningselastik x-heavy
Mål: 600x50x1,1 mm
Trækkraft: 15-20 kg
Byg styrke i alle muskelgrupper:
Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren træningsentusiast, er denne x-heavy træningselastik designet til at opbygge styrke i alle muskelgrupper. Med sin kraftige modstand giver elastikken dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser, der målretter specifikke muskelgrupper som arme, ben, ryg og mave. Den betydelige modstand i x-heavy elastikken gør din træning ekstremt udfordrende og effektiv.
Fleksibel og nem at bruge:
Træningselastikker er kendt for deres alsidighed og brugervenlighed, og denne x-heavy elastik er ingen undtagelse. Den er nem at bruge og kan tilpasses dine træningsbehov. Uanset om du ønsker at træne derhjemme, når du er på farten eller endda på kontoret, kan du tage din x-heavy træningselastik med dig og få en intensiv træning, når det passer dig bedst.
Fordele ved x-heavy træningselastik:
Opbyg maksimal styrke og muskelmasse i alle muskelgrupper.
Ideel for erfarne træningsentusiaster, der søger den højeste modstandsniveau.
Fleksibel og nem at bruge i forskel...
Gadgets icon

Gadgets

arrow
View all