Træningselastik X-light 1.stk only Kr. 16,00
Træningselastik X-light 1.stk

Træningselastik X-light 1.stk

Kr. 16,00
Kr. 40,00
SPAR
60%
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Træningselastikken x-light
Din nøgle til hjemmetræning og en skræddersyet partner til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Uanset om du ønsker at forbedre din form, øge din styrke eller tone dine muskler, vil denne træningselastik med sine imponerende specifikationer være dit uundværlige redskab. Lad os tage et nærmere kig på, hvordan den kan forvandle din træningsrutine.
Specifikationer:
Træningselastik x-light
Mål: 600x50x0,35mm
Trækkraft: 2,5 5 kg
Byg styrke i alle muskelgrupper:
Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren træningsentusiast, kan denne x-light træningselastik hjælpe dig med at opbygge styrke i alle muskelgrupper. Det enkle, men effektive design giver dig mulighed for at udføre et væld af øvelser, der målretter sig mod arme, ben, ryg, mave og mere. Den giver modstand til dine bevægelser, hvilket gør hver øvelse mere udfordrende og effektiv.
Fleksibel og nem at montere:
En af de største fordele ved træningselastikker er deres alsidighed. Denne x-light elastik er nem at montere, hvilket gør det let at tilpasse din træning efter behov. Uanset om du ønsker at træne derhjemme, på farten eller endda på kontoret, kan du nemt tage din træningselastik med dig og få en effektiv træning, når det passer dig bedst.
Fordele ved x-light træningselastik:
Byg styrke og udholdenhed i alle muskelgrupper.
Ideel til både begyndere og erfarne træningsentusiaster.
Nem at montere og bruge overalt.
Let og bærbar, så du kan tage den med dig overalt.
Justerbar modstand fo...
Gadgets icon

Gadgets

arrow
View all