Hjemme Træningskit Med Modstandsbånd only Kr. 40,00
Hjemme Træningskit Med Modstandsbånd

Hjemme Træningskit Med Modstandsbånd

Kr. 40,00
Kr. 100,00
SPAR
60%
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Effektiv træning med justerbar modstand: dette komplette træningssæt med elastikker giver dig mulighed for at skræddersy din træning til din egen styrke og fitnessniveau. Hver modstandsbånd er tydeligt mærket med vægtmodstand, og sættet kan stables op til 150 lbs ca. 68 Kg i modstand.
Passer til mænd og kvinder: dette træningssæt er praktisk og egnet til både mænd og kvinder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du justere modstanden i henhold til dine behov og mål.
Ideelt til hjemmetræning: dette modstandsbåndsæt indeholder alt, hvad du behøver for en effektiv hjemmetræning. Det inkluderer fem forskellige modstandsbånd med varierende niveauer af modstand, en dørankel, to polstrede håndtag og en træningsbog, der giver dig mulighed for at udføre dusinvis af modstandsbaserede øvelser hvor som helst.
Sikker, holdbar og komfortabel: modstandsbåndene med håndtag i dette sæt er designet med din sikkerhed og komfort i tankerne. De er polstrede og forstærkede for at sikre, at de er holdbare og kan modstå intens træning uden at irritere huden.
100% Tilfredshedsgaranti: dit velbefindende er vores prioritet. Hvis du af en eller anden grund ikke elsker dette produkt, skal du blot give os besked. Vi vil enten rette eventuelle problemer eller acceptere en returnering, så du kan købe med tillid.
Dette træningssæt med elastikker er den ideelle måde at få en effektiv træning derhjemme eller hvor som helst, du ønsker. Det giver dig mulighed for at målrette dine muskler, øge din st...
Gadgets icon

Gadgets

arrow
View all