Squid Game Chance Face only Kr. 100,00
Squid Game Chance Face

Squid Game Chance Face

Kr. 100,00
Kr. 125,00
SPAR
20%
Bents Webshop
Expires Monday 19th August at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Opdag den charmerende og unikke mindre og funko pop figur, der bringer glæde og sjov til både børn og voksne. Denne innovative figur, der skiller sig ud med sin evne til at ændre ansigtsudtryk, er et must-have for samlere og en fantastisk gave til fans af popkultur.
En figur der skiller sig ud
Ansigtsskiftende funktion
Det mest bemærkelsesværdige ved denne funko pop figur er dens evne til at ændre ansigt. Dette giver en dynamisk og interaktiv oplevelse, der adskiller den fra traditionelle samleobjekter. Forestil dig glæden ved at se figuren skifte mellem forskellige udtryk, hvilket tilføjer en ekstra dimension af sjov til din samling.
Ideel størrelse
Med en højde på ca. 10 Cm passer denne figur perfekt på hylder, skriveborde eller i udstillingskabinetter. Denne størrelse gør det også let at tilføje figuren til eksisterende samlinger uden at bekymre sig om pladsmangel.
Ingen batterier nødvendige
Denne funko pop figur kræver ingen batterier, hvilket gør den til et bekvemt og bekymringsfrit samleobjekt. Du kan nyde dens unikke funktioner uden at skulle tænke på batteriudskiftning eller -omkostninger.
Holdbar og samler-venlig
Fremstillet af kvalitetsmaterialer, er denne figur designet til at vare. Dens robusthed sikrer, at den kan håndteres og vises uden bekymring for skader, hvilket er ideelt for både børn og voksne samlere.
Et kreativt og sjovt design
Figuren er designet med øje for detaljer og en kærlighed til kreativitet, hvilket gør den til en fremragende tilføjelse til ...
Toys icon

Toys

arrow
View all