Legetøjs Pirat Kniv Med Fjeder only Kr. 30,00
Legetøjs Pirat Kniv Med Fjeder

Legetøjs Pirat Kniv Med Fjeder

Kr. 30,00
Bents Webshop
The offer expires Monday 22nd July at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Pirat kniv med fjeder: til pirater og eventyrere
Skab en verden fyldt med pirater og skattejagter med vores legetøjs pirat kniv med fjeder. Denne kniv er den perfekte tilføjelse til ethvert piratkostume eller rollespilseventyr. Med sine dimensioner på ca. 27X4,5 cm er den den ideelle ledsager til små eventyrere.
Springende action med fjedermekanisme
Vores pirat kniv har en spændende fjedermekanisme, der gør, at klingen springer frem, når du trykker på en knap. Det tilføjer en ekstra dimension til legen og giver en følelse af autenticitet. Børn vil elske at udforske den farlige og spændende verden af pirateri med denne realistiske kniv.
Sikker leg for børn
Selvom denne kniv ser realistisk ud, er den lavet af holdbar plastik og er sikker og nem at bruge for børn. Du kan have ro i sindet, mens dine små eventyrere leger som frygtløse pirater. Kniven er designet til fantasifuld leg uden nogen fare.
Realistisk design med piratansigt
Vores pirat kniv er ikke kun sjov, den er også detaljeret og realistisk. Den har en skarp klinge, der ligner ægte stål, og et piratansigt på knivens hylster for at tilføje en ekstra piratflair. Børn vil elske at vise den frem til deres venner.
Let at bære og opbevare
Kniven er let og fylder ikke meget, hvilket gør den nem at bære rundt og opbevare. Den er klar til at blive medtaget på skattejagt og eventyr, når som helst og hvor som helst.
Skab fantastiske eventyr med pirat kniven
Så hvorfor vente giv dine børn muligheden for at skabe fantastiske pi...
Toys icon

Toys

arrow
View all