Lyserød Badehætte
Lyserød Badehætte

Lyserød Badehætte

Kr. 30,00
Flying Tiger Copenhagen
The offer expires Monday 3rd June at 23:59
Share this offer
Buy now

Product Information

Velkommen til en sømløs blanding af funktionalitet og stil med vores legesyge pink vandtætte badehætte. Denne kasket med målene 26,5 x 26,5 cm er skræddersyet til at passe voksne komfortabelt og sikrer, at dit hår forbliver tørt og stilfuldt, mens du går i bad. Det er det ideelle tilbehør til at bevare din frisure eller til de tidspunkter, hvor du ønsker at holde dit hår væk fra vand i løbet af din daglige rutine.
Den livlige rosa nuance tilføjer et livligt og sjovt touch til din samling af badeværelsestilbehør. Uanset om det handler om at holde håret af vejen under hudplejerutiner eller bare undgå vand på vaskefri dage, er denne badehætte en fornuftig tilføjelse til din personlige pleje.
Hætten er nem at rengøre, og dens hurtigtørrende funktion gør den velegnet til hyppig brug. Den er designet til at være let og kompakt og passer nemt i rejsetasken, så du kan tage bekvemmeligheden med hjemmefra på dine rejser.
For personer, der er bevidste om deres vandforbrug, er denne badehætte et smart valg, der hjælper med at reducere hyppigheden af hårvask og vandforbruget. Den er en livlig og praktisk del af enhver skønhedsrutine og tilføjer et pift af farve og den funktionelle fordel, at den holder håret tørt.
Personal care icon

Personal care

arrow
View all