Extendable Skohorn I Metal kun Kr. 40,00
Extendable Skohorn I Metal

Extendable Skohorn I Metal

Kr. 40,00
Bents Webshop
Tilbuddet udløber Mandag d. 22 Juli kl 23:59

Køb nu

Del dette tilbud

Produkt Information

Forlængelig skohorn i metal
Gør påklædning nemmere
Vores forlængelige skohorn i metal er den perfekte ledsager til at gøre påklædning til en lethed. Med en imponerende længde på ca. 77 Cm giver dette skohorn dig ekstra rækkevidde og komfort, når du tager skoene på.
Fremragende kvalitet: dette skohorn er fremstillet af slidstærkt metal, der sikrer langvarig brug. Det er robust og kan modstå trykket ved at glide på dine sko uden at bøje eller deformere sig.
Forlængelig design: den forlængelige funktion gør det nemt at nå dine sko, især hvis de er placeret langt nede på gulvet eller i en trang position. Du kan justere længden efter behov og opnå den optimale vinkel.
Praktisk hjælp: med dette skohorn undgår du besværet med at bøje dig ned for at tage dine sko på. Det er ideelt for folk med mobilitetsudfordringer eller dem, der ønsker en bekvem påklædning.
Hængende strop: skohornet har en praktisk hængende strop, så du kan opbevare det bekvemt ved siden af dine sko eller i skabet. Det er altid lige ved hånden, når du har brug for det.
Gør påklædning til en problemfri oplevelse med vores forlængelige skohorn i metal. Det er den perfekte hjælper til at tage skoene på med lethed. Bestil dit skohorn i dag og nyd bekvemmeligheden ved en smidig påklædning.
Se alle