ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben
Stop madspild med ZoneOffer

Stop madspild med ZoneOffer

At spilde mad er ikke kun skadeligt for miljøet, men også for din pengepung. Med ZoneOffer kan du nu få gode tilbud på fødevarer, der er ved at udløbe, så du kan spare penge og samtidig hjælpe miljøet ved at stop madspild.

Tonsvis af mad går til spilde hver dag

Hver dag spildes der tonsvis af mad, og hos ZoneOffer mener vi, at det er et stort problem som vi gerne vil være med til at løse. Derfor har vi nu optimeret vores app, så du har direkte adgang til – og overblik over – madspildstilbud fra bl.a. dine lokale Netto og Føtex butikker. På den måde bliver det lettere at medvirke til at stoppe madspild.

Dagligt mere end 20.000 madspildstilbud

Tilsammen tilbyder Salling gruppen (Bilka, Føtex og Netto) dagligt mere end 20.000 madspildstilbud, hvor udløbsdatoen er nærtstående. Tilbuddene kan være alt fra smør, ost, pålæg eller noget helt fjerde. Fælles for tilbuddene er, at du sparer 50-90% af den normale pris.

Stop madspild – sådan fungerer det

Hver eneste dag sørger Netto, Føtex og Bilkas hårdtarbejdende medarbejdere for at finde og registrere varer, der er ved at udløbe. Herefter giver de varen en speciel madspildspris og registrerer den elektronisk. Når dette er sket sender Salling Gruppen dataene til ZoneOffer så madspildstilbuddene kan præsenteres i ZoneOffer appen.

Opskrifter fra Netto

Hver torsdag fortæller Netto om nogle af de fødevarer, der går mest til spilde, samt hvad du kan gøre for at mindske dette. Mange af os har svært ved at finde ud af, hvordan man laver mad med masser af sunde grøntsager, og derfor går disse ofte til spilde. Via dette link kan du blive inspireret og finde opskrifter på farten.

En ansvarlig måde at leve på

Helt fundamentalt er ZoneOffer en app, der hjælper dig med at købe nedsatte produkter, der er ved at udløbe. Det er en ansvarlig måde at leve på, fordi det hjælper med at minimere spild, mens du sparer penge. Samtidig er der altid god mulighed for at få fat i nogle varer som stadig er lækre.

Vi vil gerne hjælpe dig

Vi mener, at alle fortjener muligheden for at købe fantastiske produkter til en fantastisk pris, uden at skulle bekymre sig. Vores mål er derfor, at bidrage til at skabe en bæredygtig verden ved bl.a. at reducere madspild mest muligt. Vores fokus er i forlængelse heraf, at gøre Danmarks bedste madspildstilbud tilgængelige i vores app på den smarteste og lækreste måde.

Gennemsigtighed blandt tilbuddene

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at købe de friskeste, billigste og bedste kvalitetsprodukter – selv når de nærmer sig deres udløbsdato! Derfor giver vores app dig en tydelig oversigt over alle oplysninger om en vares udløbsdato så der ikke er nogen overraskelser, når du handler i butikken eller kommer hjem med dine dagligvarer.

Med ZoneOffer kan du altid spare tid og penge

Har du en dag, hvor du ikke finder noget spænende på hylderne så fortvivl ikke. Med ZoneOffer kan du nemlig finde ethvert produkt i de fleste butikker i Danmark. Brug appen til både at finde de bedste madspildstilbud inden de udløber, samt de bedste tilbud på, hvad du ellers lige står og mangler. Prøv også vores online madspilds butik Motatos og få leveret madspildsvarer lige til døren.

Optimer dine indkøb med ZoneOffer appen

ZoneOffer er altid up-to-date, og derfor kan vi hjælpe dig med at spare penge på bl.a. mad ved at finde de bedste tilbud på madspildsvarer hos din lokale Netto og Føtex. Den er opdateret med de seneste tilbud, så du ikke skal bruge timer på at sortere i produkterne.

Vi holder dig informeret så du kan spare penge

I appen har du altid overblikket over, hvornår der er et nyt tilbud tilgængeligt i din lokale butik, eller når der er en opdatering om din lokale Nettos madspildstilbud. På den måde går du aldrig glip af muligheden for at spare penge eller at hjælpe miljøet. Med appen er du også altid opdateret om åbningstider og aktuelle events.

Red maden

At spilde mad er ikke kun skadeligt for miljøet, men også for din pengepung. Med ZoneOffer får du hver eneste dag overblikket over de aller bedste tilbud på fødevarer, der er ved at udløbe. På den måde sparer du en masse penge samtidig med at du hjælper miljøet. Har du ikke tid til at handle ind fysisk så er der stadig mulighed for at handle madspildsvarer. Det gør du bl.a. gennem Motatos som dagligt har hundredvis af lækre madspildstilbud.

Spørgsmål og svar om stop madspild

Hvad er stop madspild?

Stop madspild handler om, at man gør en ekstra indsats for ikke at smide mad ud. Dette er vigtigt både for at spare penge, men også for at vi ikke har et større overforbrug end nødvendigt.

Hvad kan man selv gøre for at stoppe madspild?

Der er mange ting man kan gøre for at stoppe madspild, og en af de helt store ting er konstant planlægning af, hvilken mad der skal spises hvornår. Der er mange andre måder, hvor man kan optimere dette, og det har vi skrevet en uddybende artikel om her.

Hvor kan man hente overskudsmad?

En lang række butikker er begyndt, at donere deres overskudsmad til organisationer som hjælper med at give maden videre. Hvis du vil finde et sted i dit lokalområde, hvor du kan modtage overskudsmad kan du overveje at benytte www.gratismad.dk.

Hvem startede Stop madspild?

Stop spild af mad organisationen blev startet helt tilbage i 2008 af Selina Juul. Organisationen har en lang række samarbejdspartnere og mange gode råd til, hvordan hvert enkelte individ kan hjælpe med stop af madspild. Du kan læse meget mere om organisationen her.

Hvad er problemet med madspild?

Helt grundlæggende er problemet med madspild, at vi bruger for mange ressourcer på at producerer mad som så bare efterfølgende bliver smidt ud. FN vurderer, at på verdensplan bliver ca. 1/3 af al mad, der bliver produceret smidt ud. Derfor er det vigtigt at have fokus på stop madspild.

Share This Post