Pop It - Popping It kun Kr. 33,25
Pop It - Popping It

Pop It - Popping It

Kr. 33,25
Kr. 95,00
SPAR
65%
Bents Webshop
Tilbuddet udløber Mandag d. 22 Juli kl 23:59

Køb nu

Del dette tilbud

Produkt Information

Fidget toy: penalhus gul
Skal dit barn også have det mest trendy og sjove penalhus på skolen så skal du helt sikkert tjekke pop it penalhuset ud dette sjove fidget legetøj er blevet kendt fra tiktok og er nu tilgængeligt som et super cool penalhus i pastelfarver.
Med målene 18x10x4 cm er dette penalhus perfekt til at rumme alle skolematerialer, samtidig med at det giver børnene mulighed for at poppe boblerne på pop it
Fidget toy. Det er den perfekte måde at holde hænderne beskæftiget på, mens man koncentrerer sig om lektierne eller når man har brug for en lille pause fra skolen.
Pop it
Fidget toy er lavet af et holdbart og genanvendeligt materiale, som er super nemt at vaske og kan bruges stort set overalt. Og så kan det poppes igen og igen børnene vil elske den tilfredsstillende lyd, når de trykker på boblerne og samtidig få samme sanseindtryk som ved at poppe bobleplast.
Du kan vælge mellem forskellige pastelfarver, så dit barn kan få lige den stil, de ønsker sig. Pop it penalhuset er en perfekt gave til børn, der elsker at være med på den nyeste dille, og samtidig få et praktisk og sjovt penalhus.
Så hvad venter du på gå ind på bents webshop og bestil dit pop it penalhus i dag det vil helt sikkert bringe et smil på dit barns ansigt og gøre skoledagene meget mere sjove og spændende.
Legetøj icon

Legetøj

arrow
Se alle