ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben
Netto tilbudsavis - mere end 100 tilbud hver uge

Netto tilbudsavis – mere end 100 tilbud hver uge

Hver eneste uge offentliggør Netto mere end 100 tilbud inden for alle mulige kategorier af varer. Ikke overraskende findes de fleste af disse tilbud i deres tilbudsavis. Hvad der dog er lidt mere overraskende er, at de bedste tilbud ofte ikke på forsiden, men lidt inde i avisen.

Netto tilbudsavis

Netto tilbudsavis gælder som regel fra om lørdagen (eneste undtagelser er omkring helligdage), men med ZoneOffer kan du tyvstarte tilbudsjagten fordi vi allerede offentliggør tilbudsavisen fra om fredagen. På den måde har du bedre tid til din planlægning af ugens indkøb. Download vores app til Android her, og til iOS her. Så er du altid opdateret med både Netto tilbud, men også rigtig mange andre gode butikker. Dette kan du læse mere om i denne artikel her.

Hvor finder jeg Netto tilbudsavisen?

Du kan finde Netto tilbudsavis (og i øvrigt tilbudsaviserne fra de andre store kæder) her på siden. Tilbuddene i avisen fra Netto gælder det meste af tiden fra om lørdagen, men senest fredag har vi avisen klar til dig. Klik her for at finde de aktuelle tilbudsaviser fra Netto.

Hvilke tilbud er tilgængelige i denne uge i Netto?

Hos ZoneOffer kan du både finde tilbudsavisen i PDF format og de enkelte tilbud med udløbsdato. Overblikket over ugens Netto tilbud giver vi dig let og overskueligt her på siden. Hvis du klikker her – tilbud tilgængelige i denne uge i Netto – kan du se alle de specifikke tilbud samt deres udløbsdato. På den måde er du altid up-to-date med de aktuelle tilbud fra Netto.

Hvor kan jeg finde næste uges Netto tilbudsavis?

Det kan være en god idé at planlægge sine indkøb allerede tidligt på ugen. Nettos tilbudsavis gælder fra om lørdagen, men ofte er den tilgængelig nogle dage før. Hos ZoneOffer kan du altid se den nyeste Netto tilbudsavis nogle dage før tilbuddene starter. Hvis du vil have overblikket over alle Nettos aktuelle og kommende tilbudsaviser skal du klikke her – næste uges Netto tilbudsavis.

Netto tilbud og spot

Netto er blevet kendt for sine mange tilbud, og bliver af de fleste danskere betragtet som værende den billigste forretning. Bl.a. er de blevet kendt for deres spotvare tilbud, hvor de hver uge leverer et begrænset parti af nogle specifikke varer til en god pris.

Madspildstilbud

Som noget relativt nyt er Netto begyndt at fokusere rigtig meget på madspild – og i forlængelse heraf madspildstilbud. Hver eneste dag er der 3.000 – 5.000 madspildstilbud tilgængelige i alt i Nettos mange butikker. Med ZoneOffer appen kan du også være 100% opdateret på alle disse gode tilbud. Alle Nettos madspildstilbud streames nemlig direkte ind i ZoneOffer appen. Du kan læse mere om, hvordan det fungerer i denne artikel.

Hvor mange butikker har Netto?

Netto har mere end 500 butikker, og er dermed Danmarks største discount forretning. Derudover har Netto mere end 300 butikker i Tyskland og Polen og antallet af Netto butikker er dermed langt over 1.000 butikker.

Kan jeg købe online hos Netto?

Som en af de efterhånden få dagligvarerkæder så har Netto ikke en webshop. Det er uklart om dette på et tidspunkt bliver ændret, men indtil videre har Netto valgt at holde sig til fysiske butikker. Baggrunden for dette er formentlig, at Netto generelt set har nogle af de bedst placerede butikker i Danmark og derudover, at Salling Group har valgt at fokusere deres online handel gennem Bilka og – hovedsageligt – Føtex.

Grundlagt i 80’erne

Den første Netto åbnede på Godthåbsvej i 1981. Tanken var med Netto var dengang som  nu, at det skulle være let tilgængelige nærbutikker, hvor folk hurtigt kan få det de lige står og mangler. I dag er der dog også løbende blevet større og større fokus på ansvarlighed ved at drive en bæredygtig forretning.

Bæredygtighed hos Netto

Nettos fokus på bæredygtighed er bl.a. kommet til udtryk ved den nye “Grønne Netto” som så dagens lys i 2020. I denne butik bruger man 40% lavere energiforbrug og udstøder 65% mindre CO2 end i en normal butik. Derudover er butikken opført ved brug af genanvendelige materialer – bl.a. træ.

Økologiske bananer

Et andet eksempel på Nettos bæredygtighed kom til udtryk i 2020, hvor Netto – sammen med Bilka og Føtex – valgte fremover kun at sælge økologiske bananer. Baggrunden for dette valg var bl.a., at man på traditionelle banan-plantager bruger sprøjtemidlet Chlorpyrifos. Dette sprøjtemiddel er under mistanke for at kunne skade udviklingen hos fostre og børn, og derfor kan man altså ikke længere købe ikke-økologisk bananer i Netto, Bilka og Føtex.

Netto er ejet af Salling Group

Netto er i dag udelukkende ejet af Salling Group som også ejer Føtex, Bilka og BR. Salling Group er – ikke mindst pga. Netto – Danmarks mest profitable dagligvarekæde.

Share This Post