ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben
Black Friday nedtælling !

Black Friday nedtælling !

Black Friday nærmer sig, og historisk set begynder de gode Black Friday tilbud allerede at dukke op ca. en uge før det hele kulminerer på selve Black Friday som i år er fredag d. 25. november.

Vores prisrobot scanner markedet

For at gøre det rigtig nemt for dig at få overblikket over de bedste tilbud, scanner vores prisrobot markedet døgnet rundt for at finde de aller bedste tilbud til dig.

Det kan derfor være en fordel allerede nu, at like  de butikker du gerne vil modtage tilbud fra.  Så sørger vi for, at du automatisk bliver opdateret med butikkens bedste tilbud direkte i appen.

Hvilke regler gælder for ”normal” pris?

Forbrugerombudsmanden Christina Toftegaard Nielsen var tidligere på året ude og stramme op på området for normalpriser. Dette har medført, at en vare nu skal have den samme pris i 30 dage før prisen må kaldes en normal pris og sammenlignes med en evt. tilbudspris

Hvilke regler gælder for ”tilbuds” pris?

I forlængelse af ovennævnte regulering blev der også ændret i reglerne omkring tilbudspris. Nu gælder det, at en vare kun må kaldes et tilbud i 10 dage, hvorimod det før kunne være op til 14 dage at en vare kunne kaldes et tilbud.

Juletilbud i december?

Samtidig med reglerne omkring ”normalpris” og ”tilbudspris” indførte Christina Toftegaard Nielsen den regel, at hvis en vare skal sættes på juletilbud i december så SKAL den pris, der sammenlignes med være den pris som varen har kostet på Black Friday.

Denne regel er indført for at man ikke kan snyde med at sætte prisen op efter Black Friday – og så igen nedsætte den op til jul.

Pas på "falske" tilbud

Som forbruger skal du nemlig være opmærksom på, at tusindvis af varer kan være skruet “kunstigt” op før Black Friday. I år er der målinger, der viser, at på op mod 25% af produkterne, der er på tilbud på Black Friday er prisen i dagene og ugerne op til Black Friday blevet sat op. Det er derfor vigtigt at være påpasselig med om det gode Black Friday tilbud nu også reelt er et rigtigt tilbud

Vær særlig opmærksom i disse kategorier

Der er visse kategorier af varer, hvor man skal være særlig opmærksom på ikke at blive snydt. Dette er fx i køkkenudstyr, hvor produkter som fx kaffemaskiner kan være sat kunstigt op inden selve Black Friday. I hvidevarer kategorien skal man især være varsom med tilbuddene på opvaskemaskiner og vaskemaskiner.

Herudover er al fodtøj og legetøj også værd at undersøge en ekstra gang inden man ”falder” for et godt tilbud.

Endelig skal man generelt passe på i elektronik-kategorien, hvor der især i forhold til tilbud på tablets og iPads kan være snydt med prisen.

ZoneOffer hjælper dig

Hos ZoneOffer er forbrugeren vores kunde, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe. Vi viser derfor så vidt muligt før-prisen således, at dette kan sammenlignes med om der reelt er tale om et godt tilbud. På grund af de meget indviklede regler er dette dog også noget butikkerne kan snyde med, og derfor er det vigtigt, at man som forbruger altid er opmærksom.

Download ZoneOffer appen

For at downloade vores app kan du blot klikke på et af linksene nedenfor til henholdvis Android eller iOS versionen. Det er selvfølgelig 100% gratis at bruge vores app.

Klik her for  Android.

Klik her for iOS.

De bedste Black Friday tilbud finder du også her på siden

På vores hjemmeside er du altid opdateret med dagens bedste tilbud. Klik her bedste tilbud for at se de aller bedste tilbud lige nu inddelt på en række kategorier.

Rigtig god shoppelyst.

Share This Post