ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben
blackfriday

Black Friday tilbud

Black Friday tilbud er noget som danskerne er blevet mere og mere interesseret i igennem årene, og også i år forventes det, at der vil være masser af gode Black Friday tilbud som danskerne kan vælge i mellem.

 

Hvad er ZoneOffer?

ZoneOffer er din nye mobile shopping agent, og vores mission er, at give dig de rigtige tilbud, på rette tid og sted. Tankerne bag vores app er, at vi vil gøre det muligt for butikkerne at nå dig med personlige tilbud når det er relevant.

Derfor vil vi i forbindelse med årets største shopping dag løbende opdaterer dig med de aller bedste tilbud. På den måde kan du let få adgang til de mange Black Friday tilbud som butikkerne reklamerer med i november.

Black Friday tilbud gennem ZoneOffer

Det er forskelligt fra år til år, hvor tidligt butikkerne offentliggør deres Black Friday tilbud, men med ZoneOffer app’en får du en hjælpende hånd, der gør dig opmærksom på, når du er i nærheden af et god Black Friday tilbud. Hvis du allerede nu har en liste over butikker, hvor du går og venter på Black Friday tilbud fra så fortæl os meget gerne om det. På den måde er du med til at sikre, at lige præcis det Black Friday tilbud du søger, bliver prioriteret.

 

Skal jeg betale for det?

Som forbruger skal du aldrig betale for ZoneOffer. ZoneOffer leverer gratis diverse Black Friday tilbud til dig gennem app’en. Det eneste du skal gøre, er derfor at downloade vores app til enten din iPhone eller Android telefon. Herefter vil du blive underrettet så snart vi finder et Black Friday tilbud som du er interesseret i.

 

Black Friday tilbud – hvordan får jeg adgang?

Det vigtige er at få dowloadet vores app til enten din iPhone eller Android telefon. Log-in processen sker nemt via f.eks. din Facebook profil, og derefter er du i princippet klar til at modtage underretninger om Black Friday tilbud.

 

Kan jeg selv til- og fravælge tilbuddene?

Grundidéen med ZoneOffer er, at man som bruger selv skal kunne til- og fravælge de butikker eller typer af tilbud man er interesseret i. Dette gælder også Black Friday tilbud. Som udgangspunkt er app’en indstillet til, at du modtager alle tilbud fra alle butikker, og dette gælder også Black Friday tilbud. Hvis der er visse typer af tilbud eller butikker du ikke er interesseret i, fravælger du dem blot.

 

Black Friday tilbud – historien bag

Idéen om Black Friday tilbud kommer fra USA, og har sin begyndelse helt tilbage i 1952. Dagen ligger altid på dagen efter Thanksgiving Day, og dagen repræsenterer at julesalget går i gang. Derfor har butikkerne gennem mange år lokket med gode Black Friday tilbud for at få fat i kunderne så tidligt som muligt.

 

Black Friday tilud i Danmark

I Danmark har vi på ingen måde en så lang tradition omkring Black Friday tilbud som de har i USA. I Danmark er det først gennem de senere år, at fænomenet omkring Black Friday tilbud er blevet alment kendt, og baggrunden for dette er, at idé’en omkring at levere Black Friday tilbud til danskerne først startede i 2013.

 

Mere om historien bag

Hvis du vil vide mere om Black Friday tilbud, og hvordan det hele begyndte, kan vi varmt anbefale at kigge mere her. Hvis du derimod ”kun” er interesseret i at få en så god oversigt over Black Friday tilbud som muligt så opfordrer vi dig til hurtigst muligt at få downloadet vores app!

 

Kontakt os

Vi tror på, at man bliver bedre af både ris og ros. Skriv derfor meget gerne til os, hvis der er noget du synes vi gør godt og/eller, hvis der er noget du mener vi kan gøre bedre. Hvis du har set et Black Friday tilbud som er værd at bringe videre, hører vi også meget gerne fra dig.

Share This Post