ZoneOffer er nu i luften

ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben

ZoneOffer er nu i luften

ZoneOffer – den nye måde at shoppe på

ZoneOffer er Danmarks helt nye måde at shoppe på. Du får helt bogstaveligt de rette tilbud, på de rette tidspunkter og kun fra de butikker, restauranter eller supermarkeder du selv ønsker! 

ZoneOffer – tilbud hvor du er

Med ZoneOffer kan du nu få de tilbud, der er præcis i nærheden af, hvor du er, og som du er interesseret i. Har du nogensinde gået ned ad Strøget og tænkt: ”Jeg er godt nok lidt sulten, gu ved om der er et godt tilbud i nærheden” eller måske: ”Jeg mangler en fed trøje, mon de har den i den der H&M? Jeg har desværre ikke tid til at tjekke det lige nu”. Disse overvejelser behøver du ikke længere at bekymre dig om, for nu kan du med ZoneOffer appen blive underrettet om præcis de tilbud du har interesse i inden for en radius af f.eks. 50, 200 eller 500 meter.  

A4 Letterhead and Coffee Cup Mockup.jpg

Events og lagersalg

ZoneOffer er mere end ”bare” gode tilbud. Med ZoneOffer får du også besked, hvis du er i nærheden af et specielt event som f.eks. momsfrie dage, et ophørsudsalg eller noget helt tredje. Hvis der er et kæmpe lagersalg 100 meter væk, eller gratis pølser til de 100 første ved den lokale pølsevogn så giver ZoneOffer dig også besked om dette.

Sådan fungerer ZoneOffer

Så snart du har downloadet ZoneOffer app’en kan du komme i gang med at blive præsenteret for tilbud i nærheden og/eller fra de butikker som du er interesseret i. Der kommer løbende flere og flere butikker til, og du er meget velkommen til at give os input på, hvilke butikker du gerne så i ZoneOffer. Jo mere input vi får, jo hurtigere kan vi sikre at ZoneOffer bliver opdateret med de mest efterspurgte butikker.

Koster det noget?

Som forbruger koster det dig ikke noget at bruge ZoneOffer app’en. Du kan bruge den lige så meget du vil, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Det eneste der koster dig noget, er din mobil takst, og så selvfølgelig de ZoneOffers som du vælger at købe…  

Hvordan kommer jeg i gang med ZoneOffer?

Det er let og hurtigt at komme i gang. Download vores app fra App Store eller Google Play ved at trykke på knapperne øverst.

Kræver det at jeg registrerer mig?

Vi ved selv, hvor frustrerende det kan være, hvis man skal først skal registrere en hel masse info blot for at prøve en app. Hos ZoneOffer er du derfor i gang med at få gode tilbud allerede første gang du åbner appen.

Personliggør din app

Hvis du vil have din helt personlige oplevelse med egne shopping lister, venner og personlige tilbud kræver det at du registrerer dig med nogle få oplysninger. Dette tager dog ikke mere end 1 minut, og kan også let gøres med din Facebook profil.