ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben
2020-07-19_23-46-13

 

RetailTech Lab i Lyngby

RetailTech Lab er åbnet i Lyngby Storcenter i juni 2020. RetailTech Labs fokus er, at udstille løsninger som kan hjælpe detailbranchen med at blive mere digitale. Her passer ZoneOffer godt ind, idet vores mission netop er at kombinere den fysiske butik med en online/digital tilstedeværelse.

Hvem står bag

Det er Lyngby-Taarbæk Vidensby – eller “bare” Vidensbyen – som står bag RetailTech Lab projektet. Vidensbyen har eksisteret i mere end 8 år, og har nu for nylig skiftet navn til Science City Lyngby. Dette er sket for at øge fokus på at gøre Lyngby-Taarbæk til ikke bare en af Danmarks førende vidensbyer, men derimod en af Europas førende videns- og universitetsbyer, hvor man har et bredt samarbejde mellem uddannelse, udvikling, erhvervslivet og iværksættere. Dette store projekt kan du læse mere om her.

Kendte partnere

RetailTech Lab har allieret sig med en række meget kendte partnere for at få gjort projektet levedygtigt. Danske Bank, Microsoft, Dansk Erhverv og DTU er således blot nogle af de store virksomheder/organisationer som støtter op om projektet. I den forbindelse har Danske Bank sammen med RetailTech Lab stiftet en partnerskabspris som senere på året vil blive givet til en detailbutik og en startup som gennem RetailTech Lab har gjort noget enestående for at påvirke den teknologisk udvikling inden for detailbranchen.

Housewarming i midten af august

Den 12. august 2020 inviterer RetailTech Lab til housewarming for byens retailere. Her vil der blive budt på kaffe og morgenbrød og Kim og Anders vil fortælle om, hvad det hele går ud på. Det er fra kl. 08:00 til 10:00 i Lyngby Storcenter på 1. sal. Husk tilmelding som du kan gøre her.

Deltagelse er selvfølgelig helt gratis. 

Udfordringer for detailbranchen

Hos ZoneOffer er vi enige i RetailTech Labs præmis om, at detailbranchen har brug for at tænke mere digitalt. En større og større andel af danskernes forbrug foregår gennem online butikker, og derfor har detailbranchen brug for at tænke nye tanker. Hos ZoneOffer tror vi på, at den optimale tilgang er en kombination af en fysisk såvel som en online tilstedeværelse, og det er netop det vores produkt understøtter.

Besøg ZoneOffer på Retailtech Lab

Hvis du skulle lægge vejen forbi Lyngby Storcenter så kom op på 1. sal og besøg os i RetailTech Lab’et. Ud over ZoneOffer er der også en lang række andre spændende projekter som er værd at kigge på.

Share This Post