ZoneOffer - Tilbud & Madspild
Åbn i appen ZoneOffer
Åben
Netto tilbud
Netto tilbud. Netto er kendt som Danmarks første discount forretning.

Netto tilbud – mere end 100 hver uge

Hver eneste uge offentliggør Netto mere end 100 tilbud inden for alle mulige kategorier af varer. Ikke overraskende findes de fleste af disse tilbud i deres tilbudsavis. Hvad der dog er lidt mere overraskende er, at de bedste tilbud ofte ikke på forsiden, men lidt inde i avisen. 

Netto tilbudsavis

Netto tilbudsavis gælder som regel om lørdagen (eneste undtagelser er omkring helligdage), men med ZoneOffer kan du tyvstarte tilbudsjagten fordi vi allerede offentliggør tilbudsavisen fra om fredagen. På den måde har du bedre tid til din planlægning af ugens indkøb.

Download vores app til Android her, og til iOS her. Så er du altid opdateret med både Netto tilbud, men også rigtig mange andre gode butikker. Dette kan du læse mere om i denne artikel her. 

Hvor finder jeg Netto tilbudsavisen?

Du kan finde Nettos tilbudsavis (og i øvrigt tilbudsaviserne fra de andre store kæder) her på siden. Tilbuddene i avisen fra Netto gælder det meste af tiden fra om lørdagen, men senest fredag har vi avisen klar til dig. Klik her for at finde de aktuelle tilbudsaviser fra Netto.

Netto tilbud og spot

Netto er blevet kendt for sine mange tilbud, og bliver af de fleste danskere betragtet som værende den billigste forretning. Bl.a. er de blevet kendt for deres spotvare tilbud, hvor de hver uge leverer et begrænset parti af nogle specifikke varer til en god pris. 

Madspildstilbud

Som noget relativt nyt er Netto begyndt at fokusere rigtig meget på madspild – og i forlængelse heraf madspildstilbud. Hver eneste dag er der 3.000 – 5.000 madspildstilbud tilgængelige i alt i Nettos mange butikker. Med ZoneOffer appen kan du også være 100% opdateret på alle disse gode tilbud. Alle Nettos madspildstilbud streames nemlig direkte ind i ZoneOffer appen. Du kan læse mere om, hvordan det fungerer i denne artikel

Hvor mange butikker har Netto?

Netto har mere end 500 butikker, og er dermed Danmarks største Discount forretning. Derudover har Netto mere end 300 butikker i Tyskland og Polen og antallet af Netto butikker er dermed langt over 1.000 butikker.

Grundlagt i 80’erne

Den første Netto åbnede på Godthåbsvej i 1981. Tanken var med Netto var dengang som  nu, at det skulle være let tilgængelige nærbutikker, hvor folk hurtigt kan få det de lige står og mangler. 

Netto er ejet af Salling Group

Netto er i dag udelukkende ejet af Salling Group som også ejer Føtex, Bilka og BR. Salling Group er – ikke mindst pga. Netto – Danmarks mest profitable dagligvarekæde.

Share This Post

Copyright© 2022 ZoneOffer