cor9

Coronavirus – følg den live med ZoneOffer

ZoneOffer giver dig overblikket over, hvor i Danmark der er konstateret Coronavirus

Coronavirus – vi holder dig opdateret 

Som en ekstra service giver vi nu et overblik over præcis hvor i Danmark der er konstateret Coronavirus. Hvis du nærmer dig et område, hvor der er konstateret Coronavirus sender vi dig en push besked så du kan være ekstra opmærksom.

Sådan gør du

  • Søg på “ZoneOffer” i Appstore
  • Download appen
  • Vælg “butikker” og søg på ”Corona”
  • Vælg en af butikkerne og klik på “følg”
  • Herefter får du automatisk besked når nye tilfælde af Coronavirus bliver offentliggjort
  • Du får også besked, hvis du er ved at nærme dig et område, hvor der er konstateret Coronavirus
  • På vores “timeline posts” kan du læse mere om det konkrete tilfælde af Coronavirus

Hvorfor gør vi det?

ZoneOffers grundlæggende mission er, at give vores brugere det bedst mulige overblik over gode tilbud. Lige nu er der dog utrolig meget fokus på at inddæmme Coronavirusen, og det vil vi gerne hjælpe med. Det gør vi ved at informere på den bedst mulige måde om, hvor der har været konstateret Coronavirus. 

Hjælp hinanden gennem appen

ZoneOffer appen gør det let at dele information med familie og venner. Du kan derfor let dele den information du får med venner eller familie som du mener kan have glæde af info omkring enten Coronavirusen eller et godt tilbud. 

Coronavirus smittede personer i Danmark?

Sidste opdatering fra Sundhedsstyrelsen lyder på mere end 1.000 smittet med Coronavirus. Det er værd at bemærke, at antallet af personer, der bliver testet nu er mindsket og derfor opdager man færre personer med Corona end tidligere. Dette betyder, at det såkaldte mørketal (antallet af personer som er smittet med Corona uden at myndighederne kender til det) formentlig er markant stigende. De første dødsfald i Danmark pga. Coronavirusen er desværre nu også en realitet. Antallet af døde er nu nået op på 4 personer. Alle 4 var ældre personer. Det giver en dødelighed på under 0,50 %, hvilket må siges at være meget lavt. 

Antal personer indlagt med Corona virus smittede i Danmark

Lige nu (tirsdag eftermiddag) er 82 personer indlagt med coronavirus. Mere end 1/3 af disse personer er indlagt i Region Hovedstaden. Tallet må desværre forventes at stige kraftigt. Onsdag eftermiddag er tallet 129. Det er en voldsom stigning.

Corona smittede personer på globalt plan?

Tallet ændrer sig løbende, og nærmer sig nu 200.000  smittet med Coronavirus på verdensplan. Det sidst offentliggjorte tal er 196.771. Næsten 8.000 mennesker er døde. Det er mere end 1.000 mere end ved sidste update for ca. 12 timer siden. Dødeligheden ligger på omkring 4 %. Dødeligheden er dermed stigende siden sidste melding. 

Hvor kan jeg læse mere om Coronavirusen?

Hvis du vil vide mere om Coronavirusen anbefaler vi, at du læser mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. De har et helt selvstændigt afsnit om Coronavirusen som du kan læse mere om her.

Kontakt ZoneOffer om Corona

Hvis du har info om et Coronavirus tilfælde som endnu ikke er opdateret i vores app, så kontakt os meget gerne på corona@zone-offer.com. Vi vil meget gerne høre fra dig vedrørende opdateringer på, hvor der er konstateret Coronavirus.

Del denne post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email