Mesoestetic Bodyshock Intensive Mist 2x35 Ml only Kr. 625,00
Mesoestetic Bodyshock Intensive Mist 2x35 Ml

Mesoestetic Bodyshock Intensive Mist 2x35 Ml

Kr. 625,00
Staybeautiful
Expires Monday 30th September at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Mesoestetic bodyshock intensive mist er en innovativ kropsspray, der er udviklet til at bekæmpe og reducere synlige tegn på cellulite. Denne effektive formel indeholder nøje udvalgte ingredienser, der arbejder sammen for at forbedre hudens udseende og struktur.
Nøgleingredienser:
- Koffein* kendt for sine stimulerende egenskaber, bidrager koffein til at øge mikrocirkulationen i huden, hvilket kan reducere forekomsten af cellulite.
- Arnica-ekstrakt: arnica har antiinflammatoriske egenskaber og kan hjælpe med at berolige og reducere hævelse i huden.
- Silybum marianum ekstrakt mælketidsel : dette ekstrakt kan hjælpe med at forbedre hudens fasthed og elasticitet samt reducere synligheden af cellulite.
- L-carnitin: l-carnitin spiller en vigtig rolle i fedtstoffskiftet og kan hjælpe med at nedbryde fedtceller, hvilket kan reducere forekomsten af cellulite.
- Meso adipoactive complex: dette kompleks er designet til at målrette fedtceller og forbedre deres metabolisme, hvilket kan bidrage til at reducere ophobningen af fedt og forbedre hudens udseende.
En af de mest unikke aspekter ved bodyshock intensive mist er dens evne til at skabe en intens varme eller prikkende fornemmelse på det behandlede område. Denne effekt er et tegn på de aktive ingrediensers stimulerende og tonende virkning på huden. Dens lette og usynlige finish gør den særligt velegnet til brug før fysisk aktivitet, som en del af en aktiv livsstil.
Mesoestetic bodyshock intensive mist er en let spray, der nemt k...
Skin Care icon

Skin Care

arrow
View all