Blue Grisebamselegetøj only Kr. 50,00
Blue Grisebamselegetøj

Blue Grisebamselegetøj

Kr. 50,00
Flying Tiger Copenhagen
Expires Monday 30th September at 23:59

Buy now

Share this offer

Product Information

Denne blå gris er en sød og nuttet følgesvend, der er perfekt til børn og dyreelskere. Legetøjet er lavet af blødt plys og giver en trøstende og taktil oplevelse. Den måler 22 cm i længden og 15 cm i højden og har dermed den ideelle størrelse til at holde og kramme små hænder.
Den blå gris har et sødt og charmerende design med detaljerede træk og et blødt ydre. Den kompakte størrelse på 14 cm i bredden, 22 cm i længden og 14 cm i højden gør den nem at håndtere og velegnet til leg og nusseri ved sengetid. Legetøjet fås i flere designs, så du kan udvide din samling med andre dejlige dyr.
Denne bløde gris er perfekt til at opmuntre til fantasifuld leg og give børn tryghed. Dens bløde og plysagtige tekstur gør den til en favorit at putte med, mens dens nuttede udseende tilføjer et strejf af lunefuldhed til enhver legetøjssamling. Uanset om den bruges som legekammerat eller som trøstende følgesvend ved sengetid, vil denne bløde gris helt sikkert bringe glæde til sin ejer.
Kort sagt er den blå gris en vidunderlig gave til børn og en dejlig tilføjelse til enhver samling af tøjdyr. Det bløde plys-materiale, det søde design og den perfekte størrelse gør den til en alsidig og elsket følgesvend. Uanset om det er til leg, trøst eller dekoration, vil denne plysgris helt sikkert blive et hit.
Toys icon

Toys

arrow
View all