CRM

Lad dinne kunder komme til dig


Disse dage, undersøger flere og flere forbrugere produkter online eller i en fysisk butik, før de køber, inde de køber, i en fysiske butik eller online, for at se produktet, også kaldt “showrooming,”
Vel vidende, at dine kunder har deres telefone med mens de shopper eller showroomer, er det vigtigt at have en målrettet digital tilstedeværelse, så det netop er din butik kunden vælger i stedet for naboen eller et online medie. Med Geofencing-teknologien kan du sende kunderne tilbud, når de er fysisk tæt på din butik.

Forbrugerne er mere tilfreds med relevante annoncer end at modtage mange tilbud for ting, de ikke ønsker. Ved at tilpasse dine tilbud, løsner det kundens interesser og smertepunkter, og virksomheden kan opbygge kundens tillid. Jo mere en forbruger føler sig forbundet til din virksomhed, jo mere sandsynligt vil det være at købe hos dig.
Hvis dine kunder har en følelse af loyalitet over for din virksomhed, vil de også være mere tilbøjelige til at lave gentagende besøg, og anbefale din virksomhed til andre.

Opret et personlig forhold til din kunde.

Forstå din brugers oplevelse

Denne type markedsføring gavner dine kunder, men det kan også gavne din virksomhed.

E-handels virksomheder (Webshops og lign.) synes altid at have adgang til et væld af data og oplysninger baseret på købers færden, køn, alder og interesser m.m, men hvem siger at en Kaffebar eller Tankstation ikke også kan få adgang til de samme typer af oplysninger?

Ved at udnytte geoteknologien og kombinere den med oplysninger fra din butikkens salgssted, CRM eller data fra vores online platform, har du adgang til en bred vifte af oplysninger, der kan lede din markedsføring og operationelle indsats fremad.

Din virksomhed har nu mulighed for at benytte sig af denne ”Modern Marketing” teknologi, for at holde trit med de krav, nutides tech-kyndige forbrugere benytter sig af. Ved at holde tid, produkt og individuel tilpasning i tankerne til din markedsføring indsats, er du i stand til at opbygge relationer med dine kunder og vokse din virksomhed.